Meny

Gi innspill til prinsipprogrammet!

Miljøpartiet De Grønne skal revidere prinsipprogrammet sitt på landsmøtet 12. – 14. mai 2023. Nå trenger vi dine innspill!

Bilde av stemmeskilt på MDGs landsmøte.

På landsmøtet i 2022 ble det valgt en programkomité, som skal lage et oppdatert utkast innen første uke i januar 2023, og levere det til landsstyret som skal levere innstilling til landsmøtet.

Komiteen skal ta utgangspunkt i det eksisterende prinsipprogrammet, men oppdatere det i tråd med dagens virkelighetsbilde. Komiteen skal levere en innstilling på maks 10 sider.

På denne nettsiden kan du gi innspill til prinsipprogramkomiteen.

HVORDAN BRUKE DENNE SIDEN

På denne nettsiden kan du lese komiteens grovutkast og legge igjen kommentarer på hvert avsnitt, med forslag til hva som bør endres og hva som bør tas vare på. Du kan også diskutere teksten med andre. 

Innholdsfortegnelsen finner du alltid ved å klikke på «Meny» oppe i høyre hjørne. Du kan klikke deg gjennom hele programmet i menyen.

Du kan reagere på et avsnitt ved å klikke på det og skrive en kommentar eller bruke tomlene

For å se kommentarene som er lagt til på et avsnitt, må du trykke på teksten. Til høyre for teksten kan du se hvor mange kommentarer som er lagt inn per avsnitt.

Du kan dessverre ikke redigere kommentarer etter at de er publisert. Hvis du vil fjerne en kommentar du har skrevet kan du sende en henvendelse til program@mdg.no

Hvis du ikke har tid til å skrive en kommentar, kan du vise hva du synes om en setning med en tommel opp eller ned. Tomlene finner du til høyre for teksten (på mobil må du klikke på teksten for å få opp tomlene).

Du kan finne ut hvilke kapitler som inneholder spesifikke ord eller fraser ved å bruke «Søk»-funksjonen i menyen.

Dine reaksjoner kan bidra til å inspirere prinsipprogramkomiteen i arbeidet med sitt programutkast.

Eksempel: Noen har kommentert punkt 1, og noen har likt punkt 2. Hvis du klikker på tekst som er markert i grønt, kan du lese kommentarene der.

HVORDAN SENDE INNSPILL

Denne nettsiden brukes til å kommentere og diskutere det eksisterende prinsipprogrammet. Vi kan ikke garantere at prinsipprogramkomiteen får med seg alle kommentarer som legges inn her – men vi sjekker innom jevnlig! Dersom du har mer utfyllende innspill eller andre typer forslag til prinsipprogramkomiteen, kan du sende inn innspill direkte til komiteen via dette skjemaet.

DINE PERSONOPPLYSNINGER

Programkomiteens medlemmer og enkelte ansatte på partikontoret vil kunne samle inn og lagre navn, kontaktinformasjon og eventuelle andre opplysninger du velger å kommentere på denne siden. Informasjonen kan bli brukt for å kontakte deg i sammenheng med dine kommentarer.

Alle opplysninger som kan brukes til å identifisere avsender vil bli slettet eller anonymisert etter at nytt prinsipprogram har blitt vedtatt på landsmøtet i 2023. Hvis du ønsker innsyn i hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller ønsker å trekke tilbake en kommentar, kan du sende en henvendelse til program@mdg.no.

Her kan du lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Takk for at du vil bidra!

Miljøvennlig hilsen,

Prinsipprogramkomiteen v. Ingrid Liland, nestleder i MDG